Львівський форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Львівський форум » Загальний форум Львова » Як можна знайти інформацію про виплати на дитину в Польщі

Як можна знайти інформацію про виплати на дитину в Польщі

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Як можна знайти інформацію про виплати на дитину в Польщі для біженців у 2024 році? Я чув, що є онлайн сервіси, які можуть допомогти. Чи є конкретні сайти чи платформи, де я можу перевірити, як подати заявку на допомогу для моєї дитини? Буду вдячний за поради!

0

2

Моя родина змушена була покинути Україну через війну, і зараз ми тимчасово перебуваємо в Польщі. Перше, з чим ми зіткнулися, — це відсутність інформації про те, як влаштуватися на новому місці. На щастя, ми натрапили на платформу "Спільно", створену за підтримки ЮНІСЕФ. Ця інформаційна платформа стала для нас справжнім порятунком. Завдяки їй ми дізналися про виплати на дитину 2024 https://spilnoinpl.org/  які доступні для українських родин у Польщі.
На платформі є зручні інструкції, як оформити допомогу, знайти лікаря для дитини чи записати її до школи. Інформація подана зрозумілою мовою, і це знімає величезний стрес. "Спільно" також допомогла нам знайти дитячі гуртки та центри, де наші діти можуть спілкуватися з іншими дітьми та почуватися більш захищено. Дякуємо "Спільно" за турботу про українські родини, це безцінна підтримка в такі важкі часи.

0

Вы здесь » Львівський форум » Загальний форум Львова » Як можна знайти інформацію про виплати на дитину в Польщі

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно